EkonomiMarkalarSektörler

Kyocera, bulut güvenliğini güçlendiriyor

Dünyanın önde gelen doküman çözümleri şirketlerinden biri olan Kyocera Document Solutions, Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi (ISMS) ve ISMS Bulut Güvenlik Sertifikasını yenileyerek siber güvenliğini artırmış oldu.

Kyocera Document Solutions 2017’de “ISMS Bulut Güvenliği Sertifikası” ile akredite oldu ve tüm Yazılım AR-GE Bölümleri’ne, Kurumsal AR-GE Bölümü’nün bir alt grubuna ISMS akreditasyonunu genişletti. 2021 yılında başlayan bu süreç, bilgi ve bulut güvenliğini artırmayı amaçlıyor.

Kyocera, son akreditasyon tarihinden üç yıl sonra, Eylül 2023’te yenileme denetimine tabi tutuldu ve sertifikaların yenileme süreci tamamlandı.

Bugünün profesyonelleri için veri güvenliğinin ön planda olduğunu belirten Kyocera Türkiye Pazarlama İnovasyon Direktörü Türkay Terzigil sözlerine şu şekilde devam etti;

“Güvenlik, Kyocera’nın imzası niteliğinde olan ve yenilikçi olma çabasında öncelik verdiği bir özelliktir. Bu sertifikaların yenilenmiş olması, bunun bir kanıtıdır.”

Kyocera, fidye yazılımına ve hedefe yönelik saldırılardaki artışı göz önüne alarak, uygun risk değerlendirmesiyle kapsamlı bilgi ve bulut güvenliğini sağlamak için ISMS’ini güçlendirmeye kararlıdır.

Kyocera, müşterilerinin verilerini korumak ve işlerinin büyümesine katkı sağlamak amacıyla ISMS sertifikalarıyla daha iyi doküman çözümleri sunma konusundaki çabasını sürdürecek.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu