BasketbolFenerbahçeKulüp HaberleriKulüplerSpor

Fenerbahçe Başantrenörü Valerie Garnier galibiyeti değerlendirdi

Fenerbahçe Alagöz Holding Kadın Basketbol Takımı, ING Kadınlar Türkiye Kupası çeyrek finalinde Nesibe Aydın’ı 96-57 yendi ve adını yarı finale yazdırdı. Maçın ardından Başantrenör Valerie Garnier, takım kaptanı Alperi Onar ve oyunculardan Tilbe Şenyürek ve İdil Saçalır karşılaşmayı Fenerbahçe Televizyonu’na değerlendirdiler.

Başantrenör Valerie Garnier: Hedefimiz kupa
“Bir haftalık turnuva. 3 maç sonunda kupaya ulaşabiliyorsunuz. Hedefimiz tabii ki bu. İlk etabı geçtik. Perşembe günü ikinci etabı oynayacağız. Savunma tarafını çok sıkı tutmamız gerekiyordu ki, takımımız da onu başardı. Nesibe’nin hücumunu çok iyi kontrol ettik. Bu şekilde devam etmemiz gerekiyor. Umarım senenin ilk kupasını kazanacağız.”

Alperi Onar: Ayrı bir konsantrasyonla maça çıktık
“Tek maç üzerinden oynuyoruz. Bunlar en tehlikeli maçlar. Bugün ayrı bir konsantrasyonla maça çıktık. Bundan sonraki maçlara da aynı konsantrasyonla çıkacağız. Fenerbahçe’nin olduğu yerde hedef her zaman kupa. Maç maç giderek, Balıkesir’de kupaya ulaşmak istiyoruz.”

Tilbe Şenyürek: İnşallah kupayı İstanbul’a getireceğiz
“Yıla güzel başladık. İnşallah 2024 yılı tüm branşlarda Fenerbahçe’nin yılı olur. Şimdi Balıkesir’e gideceğiz. Hedef ikinci kupayı almak. İnşallah bu güzel başlangıcın devamını getirip, kupayı İstanbula’a getireceğiz.”

İdil Saçalır: Güzel bir başlangıç yaptık
“Güzel başlangıç yaptık. Bu şekilde diğer maçları da oynamak istiyoruz. Güzel başlangıcı umarım güzel şekilde tamamlarız.”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu