BJKFutbolKulüp HaberleriKulüplerSpor

Feyyaz Uçar’dan Açıklamalar

BJK Futbol Şube Sorumlusu ve Futbolu Temsilen BJK Basın Sözcüsü Feyyaz Uçar, VavaCars Fatih Karagümrük maçından sonra açıklamalarda bulundu: “Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum. Vatanımız için canlarını ortaya koyan askerlerimize minnettarız.

Bugün önemli bir galibiyet aldık. Hedefiniz varsa evinizde kazanmak zorundasınız. Santos’a hoş geldiniz diyoruz. Oyuncular da hocalarına hoş geldin dediler. Ümraniye’deki güzel havayı hissediyoruz. Disiplin, saygı ve sevgi pekişmeye başladı. Sonradan oyuna giren oyuncular katkı verdi. Gerçek Beşiktaş budur.

Fernando Santos ile oyuncularımıza teşekkür ediyoruz ve galibiyeti taraftarlarımıza armağan ediyoruz.

Umarım Amir’in ciddi bir sorunu yoktur. Dizinde dönme var. Yarın MR çekilecek. İnşallah ciddi bir şeyi yoktur.

Aboubakar’ın sakatlığıyla ilgili duyum aldık. Ayrıntıları bilmeden konuşmak yanlış olur. Tedavisi burada devam edecektir. Geldiğinde net bir açıklama yaparız.

Fernando Santos oyunculara öz güven aşıladı. Hoca gelmeden önce biz de öz güven aşılamaya çalıştık.

Semih müthiş bir başarıya imza attı. Yeni sözleşme imzalayarak Semih’e öz güven verdik. Ona verdiğimiz öz güvenin karşılığını alıyoruz. Diğer genç oyuncularımızın sözleşmeleri devam ediyor. Onlar da iyi olacak.

Stoper için adaylar var. Santos da o bölgeye ve ön liberoya oyuncu istiyor. Hocayla mutabakata varıp transfer yapacağız.

Elimizde Aboubakar ile birlikte üç santrafor var. Hoca kadro dışı kalan oyuncularla insiyatifini kullanacaktır. Aboubakar’ın sakatlık durumuna baktıktan sonra yol haritası çizilecek.

Son yirmi dakikada yediğimiz goller vardı. Bugün son yirmi dakikada maçı lehimize çevirdik.

Hocamızın takımla ilgili ilk tespiti lider oyuncu eksikliğiydi. Öncelikle bu konuda çalışacağız. Yabancı transferi için bazı oyuncularla vedalaşmamız lazım.

Yedi kulübe transfer yasağı geldi. Kulüpleri yönetirken dikkatli olmak lazım. Borçların ödenmesinde plan yapılmalı. Bir sonraki yönetime problemleri havale etmeyi etik bulmuyorum. Biz bu konuda hassas davranacağız.

Öncelikli hedefimiz kupayı kazanmak. Ligi üçüncü sırada tamamlamak şu an için iyi olur.

Ghezzal’ın sözleşmesindeki detayı kaldırmak hem ona hem bizi rahatlatacaktır. Ghezzal’ın eski formuna kavuşmasını istiyoruz.

Kadro dışı kalan oyuncularla ilgili hocanın bilgisi vardı. İlk kendisine bilgi verildi. Keşke karar alınırken görüşlerini açıklasaydı, olaylar farklı gelişirdi. Görevimi bitirdikten sonra yaşadıklarımı tek tek anlatacağım. Kadro darken Mustafa Erhan Hekimoğlu neden milli takıma gönderildi? Milli takımdan dönmesini kim talep etti? Lugano maçında kim oynattı? Bu konuda Hamit Altıntop’a teşekkür ediyoruz. Zamanı gelince biz de konuşuruz.”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu