31 Mart 2024 Mahalli SeçimleriMahalli SeçimlerMemleket PartisiSeçimlerSiyasetSiyasi Partiler

MEMLKET PARTİSİ GENEL BAŞKANI MUHARREM İNCE: “BİZ NE KUTUCULARDANIZ NE KULECİLERDENİZ.”

BİZ NE KUTUCULARDANIZ NE KULECİLERDENİZ.
Milyonlarca liralık belediye yardımları var. Birilerinin ayakkabı kutularında dolarları var. Öbürlerinin de eurolarla kuleleri var. Biz ne kutuculardanız ne kulecilerdeniz.

ÖNCE NE DİYORDU BEN MÜSLÜMANIM FAİZ HARAM DİYORDU.
Bakın daha dün faiz 50’ye çıktı. Önce ne diyordu ben Müslümanım faiz haram diyordu. Ben olduğum sürece faiz düşecek diyordu. Ben ekonomistim bunlar anlamaz diyordu. Bunların hepsini söyledi. Damat bile dayanamadı. Damat çekti gitti. Sonra Nebati diye birini buldular. Emir eri. Tak diye söylediler. Şak diye yaptı. O da batırdı memleketi. Sonunda geldiğimiz noktada 8’den faiz 50’lere çıktı. Demek ki neymiş? Teolojik yöntemlerle ekonomi yönetilemezmiş. Bunu gördük.

SELÇUKLU’NUN SARAYI BİLE BİLE SIĞINMACILARIN ELİNE GEÇMİŞ.
Tarımı bitirdi. Eğitimi bitirdi. Sağlıkta muayene oluyorsun ama tedavi olamıyorsun. Emekliler geçinemiyor. Gençler umutsuz. Alaaddin Tepesini bile Suriyelilere terk etmişsiniz. Yazık günah bu memlekete. Yazık günah. Selçuklu’nun sarayı bile bile sığınmacıların eline geçmiş. Bu memleketi bu durumdan çıkaracağız.

ECEVİT’İN YAPTIĞI GİBİ YAPACAĞIZ.
Bu memleketin üçüncü bir yola ihtiyacı var. Bu memleketin akla, bilime, ahlaka ihtiyacı var. Bu olmadan olmaz. Hurafelerle ülke yönetilmez. Akılla yönetilir. Bilimle yönetilir, ahlakla yönetilir, adaletle yönetilir. Bunu başaracağız. Ecevit’in yaptığı gibi yapacağız. Ecevit de Bizim gibi kıytırık bir minibüsle yollara düşmüştü. Hazine yardımı yoktu. Belediye yardımı yoktu. Ona bölücü diyorlardı. Sonra iki kere başbakan oldu. Ona bölücü diyenler hala hiçbir şey olamadı. Hala daha Atatürk’ün koltuğunda oturanlar Şeyh Sait e hain diyemiyor. Durum budur. Onun için bu memlekete üçüncü bir yol açmaya mecburuz. Ya üçüncü bir yol bulacağız ya da üçüncü bir yol yapacağız. Başka çaresi yoktur. Onun için ilmek ilmek nakış nakış bunu işliyoruz. 20 yaşındaki külüstür arabamız yolda kalmadığı sürece çalışmalarımıza devam edeceğiz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu