BJKKulüp HaberleriKulüplerSpor

Semih Kılıçsoy, 2028’e kadar BJK’da

BJK Kulübü; gelişimini Beşiktaş Futbol Akademi bünyesinde tamamlayan, 2021 yılından bu yana giydiği formamızı başarıyla terleten, gelecekte de BJK’nın kazanacağı başarılarda pay sahibi olacağına inandığı Semih Kılıçsoy’un sözleşmesini 2027-28 sezonu sonuna kadar uzattı.

Semih Kılıçsoy, BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde, Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba’nın katılımıyla yeni sözleşmeyi imzaladı.

Semih Kılıçsoy’a yeni dönemde şanlı formamızla başarılar dileyen Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba, şunları söyledi:

“Genç futbolcumuzla sözleşmemizi 2028 yılında kadar uzattık. Onlar bizim bugünümüz, yarınımız, geleceğimiz. Gençlerimize çok değer veriyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Semih’ten beklentimiz çok yüksek. Örnek bir futbolcu olsun, çok çalışsın ve disiplinli olsun. Beşiktaşımıza katkı sağlasın. Altyapıyla ilgili düşüncelerimizin ne kadar haklı olduğunu herkese göstersin.”

Semih Kılıçsoy da “Başkanımız Hasan Arat’a ve Samet Aybaba’ya çok teşekkür ediyorum. Çok mutluyum ve gururluyum” sözleriyle duygularını paylaştı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu