Amatör SporlarBölgesel HaberlerİstanbulKartalSporYurt Haberleri

Kartal Belediyesi’nden Amatör Spor Kulüplerine 300 Bin Adet İçme Suyu Desteği 

Kartal Belediyesi spora ve sporcuya desteğini sürdürüyor. İlçe genelinde spora yönelik hizmetleri ve projeleri hayata geçiren Kartal Belediyesi, ilçedeki amatör spor kulüplerine malzeme yardımı sağlamaya devam ediyor.

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in öngörüleri doğrultusunda, spora yönelik çalışmaları önceleyen Kartal Belediyesi, ilçede bulunan tüm amatör spor kulüplerine içme suyu desteği sağladı. Kartal Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında ekipler, ilçedeki tüm amatör spor kulüplerini tek tek ziyaret ederek, 300 bin adet içme suyu desteğinde bulundu.

“Sporu ve Sporcuyu Desteklemeye Devam Edeceğiz”

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Kartal’da spora yönelik projelere öncelik verdiklerini vurgulayarak, “Spor kulüplerimizin gelişimine destek verebilmek çok önemli. Bu anlamda spora yönelik projeler için çalışmalarımızı yürütürken, ilçedeki spor kulüplerine de destek olarak onların yanındayız. Kartallı çocuklarımızın, gençlerimizin spora ve sanata ilgi duymaları için gerekli imkânları sağlamaya devam edeceğiz. Kartal’ın tüm sporcularına spor hayatlarında başarılar diliyoruz.” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu