Bölgesel HaberlerÇankayaMarkalarSektörlerYurt Haberleri

NEXT LEVEL AVM’de Yılbaşı Heyecanı

Tepe Emlak tarafından yönetilen ve bu yıl 10’uncu yılını kutlayan Next Level Alışveriş Merkezi, yeni yılı coşkuyla karşılamaya hazırlanıyor. Heyecanı yüksek etkinlikler hız kesmeden sürerken, yeni yıl alışverişi yapmak isteyen ziyaretçilerine seçkin marka ve mağazaları yanında geniş  seçenekli alışveriş stantları ile de zengin alternatifler sunuyor.

Yılbaşı hediyeleri mağazaların yanı sıra hediyelik eşya stantlarında da yerini aldı

Rengarenk süslemeleri ve yılbaşı konseptiyle misafirlerini karşılayan alışveriş merkezinde tüm marka ve mağazalar sayısız hediye seçenekleri sunuyor. Çok çeşitli hediyelik ürün yelpazesine AVM giriş katta konumlandırılan hediyelik eşya stantları da her fiyattan hediye seçenekleri ile misafirlere zengin alternatifler sunuyor.

Etkinlikler hız kesmiyor; hafta sonu Kral Şakir çocukları karşılıyor

10. yılı dolayısıyla etkinliklerine de hız veren AVM’de, aileler ve çocuklar için sınırsız eğlence devam ediyor. Hayranlık duyduğu kahramanlarla bir araya gelen çocukları hemen her hafta sonu farklı bir gösteri karşılıyor. Geçtiğimiz hafta sonu Maşa ve Koca Ayı ile bir araya gelen minikler, bu hafta sonu da Kral Şakir ile buluşmaya hazırlanıyor. Çocukların “Eğlencenin Kralı” olarak tanımladığı Kral Şakir gösterisi, 23 Aralık Cumartesi ve 24 Aralık Pazar günleri 14.00, 16.00 ve 18.00 saatlerinde gerçekleşecek.

Aralıksız eğlence Max Level Kids’te

Yılbaşı öncesi misafirlerine konforlu alışveriş imkanları sunarken, sevilen kahramanlarla çocukları karşılayan alışveriş merkezinde çocukların yüzü daima gülüyor. Dolu dolu ve keyifli vakit geçiren minikler için Max Level Kids de haftanın 7 günü bitmeyen eğitici ve eğlenceli oyun, aktivite ve oyun alanlarıyla ailelerin de vazgeçilmezi olmaya devam ediyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu