AÇEVVakıflarYaşam

Yılın en güzel oyunu AÇEV Mağaza’da

2024’e sayılı günler kala, sevdiklerinize anlamlı hediyeler almak isterseniz, AÇEV Mağaza‘yı mutlaka ziyaret etmenizi tavsiye ederiz.

AÇEV Mağaza’da çocuklarınızla birlikte eğlenceli ve kaliteli vakit geçirebileceğiniz, uzmanlarımız tarafından geliştirilmiş ve onaylanmış eğitici oyunlar bulabilirsiniz.

DUYGU ORMANI

Duygu Ormanı çocukların hem duyguları öğrenmesi hem de yaratıcı düşünmesini teşvik etmek amacı ile tasarlanmış bir oyun.

EĞİTİCİ OYUN KARTLARI

Eğitici oyun kartları ile çocukların okul öncesi dönemde hem yeni kelimeler öğrenmesi hem de görsel hafızalarını geliştirmesi hedeflenmektedir.

PİŞİR, TAŞIR, EĞLEN

İçerisinde bir yetişkin ve bir çocuk boy önlük ile birlikte 7 farklı neşeli yemek tarifi yer alan mutfak seti ile pişirin, taşırın, eğlenin!

ELEKTRİK DENEY SETİ

Çocuklar deney seti sayesinde fen bilimlerindeki elektrik deney konusunu rahatlıkla uygulayabilir ve bu konuyu daha rahat algılayabilirler.

mağazamızdan alacağınız her ürün aynı zamanda AÇEV’in bilimsel temelli çalışmalarına destek oluyor.

Tam 30 yıldır sosyal ve ekonomik koşullardan dolayı gelişimleri desteklenemeyen çocuklara ve anne babalarına yönelik bilimsel temelli erken müdahale programları geliştiriyor ve uyguluyoruz.

Anne Çocuk Eğitim Vakfı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu