Bölgesel HaberlerİstanbulJu JitsuKartalSporYurt Haberleri

Kartal Belediyesi, ‘100. Yıl Cumhuriyet Bayramı Ju Jitsu Turnuvası’na Ev Sahipliği Yaptı

Kartal Belediyesi, çocukların ve gençlerin fiziksel-sosyal gelişimlerine destek olmak ve spora teşvik etmek amacıyla ilçede yürüttüğü çalışmalarına her gün bir yenisini ekliyor. Kartal Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü ile Türkiye Muaythai Federasyonu iş birliğiyle, “100. Yıl Cumhuriyet Bayramı Ju Jitsu Turnuvası” düzenlendi. Kartal Hasan Doğan Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilen müsabakaya 37 spor kulübünden 300’den fazla sporcu katıldı.

Turnuvaya Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Adem Uçar, Cumhuriyet Halk Partisi Kartal İlçe Başkanı Mert Polat ve yönetimi, Kartal Belediyespor Kulübü Başkanı ve Meclis üyesi Umut Daştan, KKTC Kempo Savunma Sporları Federasyonu Ju Jitsu WFMC Federasyonu Başkanı Mehmet İngenç, Muaythai Federasyonu Marmara Bölge Başkanı Aydın Kaya ile çok sayıda sporsever katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan müsabakalarda 5 tatami (müsabaka alanı) üzerinde karşılaşan farklı yaş ve kategorilerde sporcular kıyasıya mücadele gerçekleştirdi. Profesyonel hakemlerin yönettiği yaklaşık tüm gün süren turnuvada, genç ve minik sporcular kazanmak için ter dökerken müsabakalar nefes kesti.

Turnuvanın ödül töreninde ise Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Adem Uçar, Kartal Belediyespor Kulübü Başkanı Umut Daştan, Kartal Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Deniz Şahin, Türkiye Muaythaı Federasyonu Ju Jitsu Yürütme Kurulu Başkanı Hulusi Elmas, Ju Jitsu Branşı Yürütme Kurulu Üyesi ve Organizasyon Başkanı Fikret Dikmen ve Muaythai Federasyonu Marmara Bölge Başkanı Aydın Kaya kazanan sporculara madalya ve kupalarını takdim ettiler.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu