Deva PartisiSiyasetSiyasi Partiler

DEVA Partisi Adana Milletvekili Sadullah Kısacık, yeni yıl mesajı yayınladı.

Sadullah Kısacık: “2024 Yeni Bir Başlangıç Olacaktır.”

DEVA Partisi Adana Milletvekili Sadullah Kısacık, yeni yıl mesajı yayınladı. Türkiye ve Dünya genelinde yaşanan gelişmeler ve olaylarla 2023 zor bir yıl olduğunu vurgulayan Kısacık, mesajında 2024 yılının ülkemiz açısından yeni bir başlangıç olacağını ifade ettiği mesajında şu sözlere yer verdi.

“2023 yılında büyük acılar yaşadık, çok üzüldük. Özellikle asrın felaketi niteliğindeki 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerde yitirdiğimiz canların acısıyla sarsıldık. Yıl boyunca toprağa verdiğimiz şehitlerimizin acısı yüreklerimizi dağladı. Gazze’de yaşanmakta olan soykırımla üzüntümüz katlanarak daha da arttı.

Tüm olumsuzluklara rağmen her yeni yıl; umut dolu güzel yarınlara, yeni hedeflere ve mutlu, huzurlu müreffeh yarınlara ulaşmamız için bizlere taze başlangıçlar ve yepyeni fırsatlar sunar. Bu bakımdan ülkemiz için yeni bir başlangıç olacak 2024 yılının; Adanamız, ülkemiz ve tüm insanlık için; sağlık, huzur, barış, her türlü sorunlardan azade bir yıl olması temennimle, tüm hemşehrilerimizin yeni yılını tebrik ediyorum.”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu