KonserSanat ve Kültür

UTEF THM Umut Işığı Sahne Aldı

Şef Hasan Safran yönetimindeki UTEF Umut Işığı Türk Halk Müziği Korosu “Geçmişten Günümüze, Aşıklarımız ve Ozanlarımız” isimli konserle sahne aldı.

Erdem Bayazıt Kültür Merkezi’nde düzenlenen konserde yurdun çeşitli yörelerinden sevilen türküler seslendirildi. Konser duygusal ve hareketli türkülerle devam etti. Koro ve solistler, salonu dolduran izleyicilerden büyük beğeni topladı ve tam not aldı.
Uluslararası Tüm Engelliler Yaşlılar Kimsesizler Federasyonu (UTEF) ile Leman Gebizli Tüm Engelli Yaşlı ve Kimsesizlere Umut Işığı Derneği’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen konsere; Irak Türkmen Birliği ve Dayanışma Derneği Başkanı Dr. Kürşat Çavuşoğlu, Irak Akdeniz ve İslam ülkeleri İş İnsanları Derneği ve Tüm Hataylılar ve Hatay Dostları Derneği (TÜMHATAYDER) Genel Başkanı Hikmet Kenan Yozgatlı, Teke Yöresi Avşar Yörükleri Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Dilber Köse, iş adamları, akademisyenler, siyasi parti ve STK temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı.

Uluslararası Tüm Engelliler Yaşlılar Kimsesizler Federasyonu (UTEF) ile Leman Gebizli Tüm Engelli Yaşlı ve Kimsesizlere Umut Işığı Derneği Başkanı Güldane Kaya Kaçar, Federasyon ve dernek olarak üniversite öğrencilerine, engelli bireylere ve ihtiyaç sahiplerine çeşitli yardımlarda bulunduklarını anlatan Kaçar, bu gücü kendilerine destek verenlerden aldıklarını söyledi. Konser, plaket ve koro üyelerine çiçek takdimi ile son buldu.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu